Share |

Kesän tunnelmia

Sunnuntai 28.7.2013 klo 13.15 - Helena tuuri-Tammela


On kulunut taas aikaa, viikkoja, kuukausi kaksi, kun olen avannut Kotisivukoneen. Olen silti elänyt, vaikka olen blogittajana nukkunut. Kesäunella.

Heinäkuinen kesä hellii. Kunta on kiinni, joten ei esityslistoja, ei asioita, ei kokouksia. Kuitenkin arki on läsnä joka päivä. Olen aika ajoin yrittänyt kääntää ajatukseni johonkin tärkeään. Tärkeään sellaisella mittarilla mitattuna, josta olisi jotain suuria pohdintoja kunnallisista ongelmista ja haasteista.  Ei ole varsinaisesti onnistunut loppupäätelmään saakka. Olen silti elänyt. Olen miettinyt paljon ja olen ajatellut, miten onnellista on vain olla ja olla. Nauttia viileästäkin ilmasta, sillä en ole auringonpalvoja. Lämpö silti saa olla läsnä.

Edellisestä voisi ajatella, että siinähän akka luettelet laiskuuttasi. Niin teenkin. En silti ole ollut laiska, -omasta mielestäni. Olen tehnyt, mitä on huvittanut. Autonikin olen pessyt kolmesti tällä viikolla ja jopa puoliksi vahannut. Etuosan, sillä nokka edellähän kuljen ötököitä päin. Olen hamunnut kaikki (lähes) lähimaaston marjat. Vadelmia on enemmän säilöttynä kuin koskaan aikaisemmin. Hiki on tuttu kaveri, kun auringossa nyppii marjoja. Mutta ah se metsän hiljaisuus, jota tosin sekoittaa puheen höpinä, sillä usemmiten olen ollut puskassa serkkuflikkani kanssa. Aika ajoin olen nauranut niin, että ei ole voinut kuin hihittää. Tätä on kesäriemu!

Vielä viikko omaa aikaa, jonka jälkeen levänneenä, pirteänä ja työintoa puhkuvana autonnokka osoittaa Seinäjokea. Näkisi vaan, ja kuulisi kolinan.... Voi olla että jää kesä kesken ja hieman vastahankaan hiippailen työmaalle. Vaan, kun pelkkä loma ei elätä. Loma on itseasiassa kallista lystiä yhteiskunnalle, mutta onhan akkujen lataus ja lepo tuottavaa. ON. Ei muuten jaksaisi taas ahertaa, -seuraavaan lomaan saakka ;)

Hyvää kesää kaikille !


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini