Share |

Kevätkuulumisia

Tiistai 19.5.2009 klo 21:42 - Helena T-T


Kevät on jo lähes kesässä. Tomupilvet ovat hiukan jo hävenneet pohjanmaan lakioilta, kun suuri osa pelloista on muokattu kylvökuntoon ja kylvetty. Meilläkin on kylvöt vallan erinomaisesa mallissa sillä ihan muutaman päivän aikana ehdittiin peitellä suurin osa sieministä mullan alle. Vain pari lohkoa on keskeneräisenä ja syykin on joko peltolohkon märkyys ja se, että osa jää luonnonhoitopelloksi.

Kevään eteneminen onkin mennyt vauhdilla. Kunnon vesisade herätti puut ja muun kasvillisuuden eloon. Kuulin melkein humahdus, kun koivuissa oli lehdet ja nurmikko vihersi. Kouluakaan ei lapsosilla ole enää kuin muutama hassu viikko.

Minunkin eräs opiskeluni päättyy, sillä keskiviikkona 20.5 saan hakea SeAMK:n päättäjäisjuhlasta oman ylempi AMK -tutkintotodistukseni. Rutistin tuossa tammikuulla - maaliskuulla muutaman puuttuvan tehtävän pois kuljeksimasta tietokoneen muistin ja näytön väliä sekä kirjoitin lopputyön. Ajoitukseni osuin appiin ja tutkinto tuli vielä tälle keväälle kasaan ja ehti mukaan siihen byrokratian rattaiseen, joka nykyään valmistuvalla on; pitää tehdä ilmoitushalukkuudesta valmistua ja vielä hakea todistustakin virallisesti tiettyihin päivämääriin mennessä. Sekä tietenkin kaikki suoritukset tulee olla järjestelmässä ajoissa ja opinnäytetyö seminaarissa esiteltynä sekä vietynä arkistoon.

En sen ihmeemmin (taaskaan) juhli tätä toista maisterintutkintoani. Ei ehdi eikä tuvan remonttikaan ole valmis..... Käyn lounastauolla hakemassa todistuksen ja siinä se sitten on. Framilta on lyhyt matka juosta Areenalle.

Oli ihan hyvä rutistaa tuokin tutkinto vihdoinkin kasaan, sillä huhtikuussa aloitin täysipäiväisen työn Maaseutuvirastolla valvontaosastolla. Toimipaikkani on Seinäjoella, joten Helsingin kirkolla ei tartte asua. Alueellistaminen on selkeästi tuonut työn maakuntaan. 

Minä nautin Suomen kesästä tekemällä pääasiassa laadunvalvontoja valvontatehtävissä. Työ on mukavaa ja työporukka tosi mahtavaa. 

Aurinkoista kevättä ja iloista kesää!

 

 

 

 

 

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini