Share |

Uudet tuulet

Sunnuntai 26.10.2008 klo 8.47 - Helena T-T


Lupasivat myrskyisää vaalipäivää. Tuuli onkin koluuttanut kattopellejä ja pihalla lennättänyt yhtä jos toista sijoiltaan. Ettei kaikki sinkoile muille maille, pitäisi laittaa lasten kesälelut ja omat rojut talviteloille. Vielä sitä kuitenkin jaksaa toivoa, että alkaisi sellainen lämmin syksy ja ulkona voisi vaikka istuskella pihatuolilla ihailemassa auringonvaloa. Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato.

Tänäänkin tuli herättyä ihan liian varhain. Ei sisäinen kelloni ollutkaan pysähtynyt kello neljältä tunniksi, vaan herätessäni piti ihan itse siirtää keittönkelloa tunnin taaksepäin. Hukkaa tuntia aamulla, niin saat metsästää sitä koko päivän -sanonta kääntyy tänään voitoksi, kun päivään tuli tunti lisää aikaa.

Jossain vaiheessa käyn Valtaalan koululla kirjoittamassa äänestyslippuun numeron 41. Minulla on kyllä hupaisa tapa vielä äänestyskopissa tarkistaa siellä seinällä olevasta yhteenvedosta äänestysnumero.

Kello 19.30 kokoonnumme MakuMariaan jännittämään vaalien tulosta. Ennakkoäänien tiedot saadaan heti klo 20. Ainakin minua jännittää jo nyt aivan valtavasti.

Se, että on asettunut ehdokkaaksi huipentuu tänään tietoon siitä, tuleeko valituksi. Kaikki on mahdollista, sillä ei edes istuvalla valtuutetulla ole ääniä valmiiksi missään, vaan kaikki ehdokkaat ovat lähtötilanteessa kuitenkin samalla viivalla. Kukaan ei voi olla varma läpimenostaan. - Minä en ainakaan ole, vaikka olen toiminut valtuuston puheenjohtajana, sillä on heitä ennenkin tipahtanut valtuustosta!

Punttaa vähän ja käy äänestämässä!

 


Kommentit

26.10.2008 10.06  Outi

Herääminen sähköttömään aamuun oli lapsille jännittävää, mutta aika pieneltä paljon mainostettu myrsky vaikuttaa. Tuskin se pitää ketään sellaista poissa äänestämästä, joka on sinne päättänyt lähteä. :)

26.10.2008 12.23  Helena T-T

Niin, onneksi ei ole rajuilmaksi heittäytynyt. Sähköttömyys menettelee vielä näin syksyllä, mutta ei oisi kiva herätä paukkupakkasessa sähköttömässä sähkölämmitystalossa....

Minua ei pahinkaan myrsky saisi estäisi äänestämästä!

PS: Kurkkasin sinun blogiasi....


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini