Share |

Sunnuntaina ratkaistaan....

Lauantai 25.10.2008 klo 20:52 - Helena T-T


Tänään olimme vaalikahvitusta järjestämässä. Heräsin jo tosi  varhain, ja paistelin kotona valmiiksi erikoisemmat vohvelit ruoka-aineallergisille, ettei mahdolliset jauhon tai maidon roiskeet pääse gluteeniton-maidoto-soijaton tuotteeseen.

Pohjankyröntalolla on helppoa järjestää tilaisuuksia, mutta sinne pitää erikseen ihmisten tulla. Se on haittapuoli siinä paikassa, mutta kun päivän jälkeen katsoi, miten paljon on paistettu vohveleita ja miten iso kasa on mennyt lautasia, niin oli suorastaan yllättynyt, että näinkös paljon täällä päivän aikana kävikin väkeä! Kiva niin!!! Aamu 10ltä meillä oli todellinen ruuhka, kun samaan aikaan jonotti tuoretta vohvelia useampi ihminen. Muuten päivä oli tasaista paistamista ja me kolmen naisen porukalla esitimme nukketeatteria. Välillä oli yleisöllä ja esittäjillä niin hauskaa, että vesi valui silmistä. Ainut syy ei ollut esitys, vaan poikani Erno esitti omaa teatteriaan tiikerillä siinä ohessa saman verhon takana. Pojat on poikia...

Iltapäiväksi meidät oli vielä kutsuttu tuttava perheen luo Annin 7v synttäreille. Sinne menimme hieman myöhässä, mutta saimmepa istua Marin kanssa juttelemassa rauhassa, kun muut vieraat olivat jo käyneet aiemmin.

Selailimme siinä kaikki vaalimainokset läpi mitä lähipäivien lehdissä oli ollut. Kyllä on vaikea arvoitella, millaisia valtuustoja tähän maakuntaan huomenna muodostuu.

Pitänee pian alkaa itsekin oikein todenteolla rustaamaan vaaliveikkauksia, vaikka olenkin jo lievästi ollut valmis asennoitumaan niin, että huominenn äänisaaliini ei riitä jatkokaudelle. On vain niin, että mikään ei ole niin varma kuin epävarma!

Ennenkuin istahdan kotisohvalle tuijottamaan Jackpottia, niin pari sanaa sinulle....

 * * *

Toivotan sinulle rohkeutta antaa minulle luottamuksesi äänestämällä numeroa 41 Isossakyrössä.

Keskustalainen nainen on luottamuksesi arvoinen!

...... aiheesta jotain huomisessa maakuntalehdessä... 

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini