Share |

Lauantain puuhia

Lauantai 18.10.2008 klo 19.15 - Helena T-T


Tämä päivä kuuluu sarjaan, jonka tuloksena ei ole tapahtunut mitään suurta ja mullistavaa. En ole näköjään tehnyt mitään "todella järkevää" paitsi pessyt pyykkiä, imuroinut, tyhjännyt ja täyttänyt astianpesukonetta, laittanut parit ateriat, käynyt kaupassa ja syönyt sekä ulkoillut. Jossain välissä järjestelin maanantain luentojeni diat taas eri järjestykseen, lisäsin ja poisti jotain enkä vieläkään ole kokonaisuuteen tyytyväinen. Nyt töllötettiin poikien kanssa luontodokumenttia ja napsittiin vohveleita.

Vohveleista puheen ollen, investoin tänään ihkauudet vohveliraudat itselleni. Taikinaan paljon kananmunia ja reilusti rasvaa muiden ainesten kera, niin johan kelpasi. Herkkuja jonotettiin kotikeittiössä. 

Toivottavasti ensi lauantaina on sama ilmiö vaalikaffilassamme Pohjankyrön talolla..... Tulethan sinäkin vohvelikaffiille ja perheen pienimmät pääsevät touhuamaan saliin. 

* * * 

Illan uutisia nyt parhaillaan kuunnellessani taas hätkähtää maailman julmuuteen. Päivällä on tapahtunut ampumakohtaus, jossa on ilmeisesti perheenisä ampunut ensin vaimonsa, sitten kaksi lastaan ja lopulta itsensä Oulussa. Koko perhe. 

Perhesurmat ovat yleistyneet 2000 -luvulla. Useammista surullisista kohtaloista joudumme lukemaan aika ajoin lehdissä ja muistikuvia on useista tapahtumista monellakin. Surullista. 

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini