Share |

Korhonen kiertää kyröössä

Torstai 16.10.2008 klo 9.02 - Helena T-T


Torstaina 16.10. oli Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen kierroksella maakunnassamme. Laihialla hän poikkesi ensi töikseen aamupäivästä jatkaen matkaa Vähäänkyröön. Isoonkyröön Jarmo saapui klo 13.15. POhjankyrön talole oli kertynnyt ilahduttavasti ihmisiä, kun ottaa huomioon tilaisuuden kellonajan ja sen, että ilmoitus siitä oli samanpäivän Pohjankyrössä. 

Jarmo puhui täyttä asiaa vakuuttavalla ja asiallisella tyylillä. Näkee myös sen, että mies on kouliintunut esiintyjäksi, vaikkei hän koskaan huono puhuja ole ollutkaan. Päin vastoin; ilman Jarmoa Etelä-Pohjanmaa olisi revennyt EU-jäsenäänestyksen jälkeen vähintäänkin kahteen leiriin. TUon äänestyksen jälkeisinä kuukausina kiersimme koko piiritoimiston järjestöjohtajat yhdessä jokaisen kunnan pitäen järjestöiltoja koko keskustaväelle. Melko kova kierros, mutta ihanaa aikaa.

Tunnen Jarmon jo yli 14 vuoden ajalta helmikuusta 2004 lähtien, jolloin istuin piiritoimikunnassa valitsemassa piirin toiminnanjohtajaa. Sittemmin aloitin 14.3.  keskustanuorten toiminnanjohtajana ja Jarmo aloitti 1.4. puolueen piirin toiminnanjohtajana ollen reilusti alle kolmekymppinen urhea kaveri. Sillä samalla työpaikalla oltiin reilu kymmenen vuotta, joten kyllä siinä toisensa oppii tuntemaan.

* * * 

Torstaina alkoi naisten yhteisen esitteen luukutus. Ikävä kyllä emme kuitenkaan rohjenneet teettää sitä jokaiseen talouteen ulotettuna jakeluna. Yritämme sitä nyt jakaa kotikonnuillemme oman aikataulumme mukaan. Ajelin itse oman reittini heti smana päöivänä ja iltana. Kun jaoin viimeistä osuutta oli jo pimeää ja märkää, joten kengät saivat kyytiä. Lapsille sitä tulee hokeneeksi, että laita kumpparit jalkaan. Itse hampparoin pikkukengissä...

Loppuilta menikin sitten pötköllään. Sain sellaisen päänsäryn, ettei paremmasta väliä. 

 

 

 

  

 

 

 

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini