Share |

Vuoden 2014 ensimmäinen

Lauantai 25.1.2014 klo 16:16 - Helena Tuuri-Tammela


Edellisestä blogistani on aikaa kulunut runsaasti. Aioin lopettaa koko kotisivuston ylläpidon paristakin syystä. No, laskun eräpäivän tullessa maksoi taas pienen ylläpidon www-sivuni nimelle, varmuuskopiolle yms turvallisuudelle. Eli otin vuoden aikalisän lopettamiselle.

Käynnistyi 16 vuosi blogittamista ja kotisivun ylläpitoa.

EHKÄ uudistan sivut ennen 20 -vuotisjuhlavuotta.

1) Aika. Tuumin, että aikaa on liian vähän. Se tuumaus on helppo kääntää toisinpäin; sitä on, jos on. Eli aika ajoin varmaan on aikaa blogittaa.

2) Muu. Kun ei kukaan muukaan. Siis isokyröläisistä kunnanvaltuutetuista ei kukaan muu tällaista harrasta, joten miksi siis minä? NO, kai sitä edes sitten yhden pitää?

3) Vähän. Kävijöitä on vähän. Höpö höpö flikka! Viime viikollakin, kun lehdessä luki, ettei isokyröläiset olleet saaneet kutsua kuntaministeri Henna Virkkusen tilaisuuteen, oli sivuillani käynyt liki 450 ihmistä kuulostelemassa kommentoinko. No en kommentoinut, koska en ollut paikalla.

4) Kävijät. Kävijöitä on tasaiseen tahtiin joka päivä. Päivityksiä varmaan siis odotetaan? Mutta yhtä en käsitä, miksi marraskuun 12 päivänä vuonna 2013 on ollut reilustyi yli tuhat kävijää tällä sivulla? Mitä silloin on tapahtunut? Se rikkoi päivittäisen kävijämäärän, joka sivuillani mitattiin 30.-31.5.2009.

5) Julkisuus. Ei aina kaikki, mitä ajattelen ole julkista. Julkaisen jos julkaisen seuraavan blogin, kun innostun.

6) Kannusta! Hei, voit ottaa yhteyttä ja antaa juttuvinkkiä tai edes kertoa olemassa olostasi sivuston seuraajana. Tämä on hyvin yksipuolista näin =)

7) Kiitos. Ehkä joskus kiitän itseäni, että olen edes yrittänyt tätäkin taiteenlajia.

Oikein hyvää alkanutta uutta vuotta 2014 tuttaville ja tuntemattomille!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini