Share |

Huolenpitoa -esittely

Tiistai 7.3.2017 klo 6:25


IMG_06773.PNG


9.4.2017 ratkaistaan kuntien suuntaa valitsemalla kunnanvaltuutetut. Vaalikausi on nelivuotinen.

Olen lupautunut ehdokkaaksi ja sitoudun huolehtimaan isokyröläisten asioista jatkossakin. Koulutettu hallinnon ja maaseudun ammattilainen.

Isossakyrössä ehdokkaita on muutamia vähemmän kuin nelisen vuotta sitten. Ehdokkaita ei asettanut Vasemmistoliitto lainkaan ja muutamalla listalla on ehdokkaita hieman vähemmän kuin aiemmin.

Keskustan listalla on jälleen 37 ehdokasta. Saman verran siis kuin aiemminkin. Lista on todella rautainen ja kattava. Nuoria, naisia, miehiä ja ikäihmisiäkin.

Puolueella on www-sivusto, jossa jokaisen hieman yli 7400 keskustan ehdokkaan on mahdollista itsensä esitellä. Minun esittelyn löydät (tai siis vuonna 2017 löysit) tästä linkistä

http://www.keskusta.fi/Ehdokkaat/Isokyro/Tuuri-Tammela-Helena/466880

Vaalikoneita näissä vaaleissa on vähän. Niitä ovat ottaneet käyttöön Yle ja Helsingin Sanomat. Niiden kysymykset olivat erikoisia ja eivät pääasiassa käsittele kunnan ratkaisuvallassa olevia asioita. Ne kuvastavat ehkä ehdokkaan arvoja, mutta vastaaminen oli hyvin mustavalkoisten vaihtoehtojen varassa.... Vastasin niihin minäkin. Ylen vaalikoneessa oli kolme kysymysä, joihin sai vastata lyhyenä videona. Mielenkiintoista!

Toivotan hyvää vaalikevättä kaikille ehdokkaille ja äänestäjille!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini