Share |

Naisellinen kunta

Perjantai 24.10.2008 klo 8.34 - Helena T-T


Vaalikoneilla on oma merkityksensä ja ne ovat tulleet jäädäkseen.

Kävin nyt jälkeenpäin katsomassa omia vastauksiani ja oli pyörtyä. Ilkan vaalikoneella oli jostain syystä minulla kahdet vastaukset; toiset "ne oikeat" ja toinen plari ihan tyhjää täynnä. Siellä se tyhjä vastauslomakekin jostain syystä kummitteli. Sama ongelma oli muutamalla muullakin. Arvelen tietäväni syynkin tähän. Ehdokkaille tuli sekä Ilkasta että Pohjalaisesta vaalikoneohjeet, joissa oli eri osoitteet, minne tuli kirjautua. Menin siis molemmista osoitteista täyttämään vaalikonetta ja kun sinne kirjautui toiseen kertaan  tajusi, että tämähän on ihan sama. Jäi näköjään se tyhjä vastauslomake sinne elämään omaa elämäänsä. 

Lisäksi käväisin juuri YLEn vaalikoneella. Voi apua, miten kirjoitusvirheitä oli yöllä vastaillut perheenäiti sinne onnistunutkaan naputtelemaan. Kaksikielisyys sanakin oli iloisesti kielikielisyys. Hävetys! En edes viitsi käydä maikkarin vaalikoneella, sillä sielläkin on varmasti jotain, mitä en halua edes nähdä.

NO, oppia ikä kaikki. Menkööt tämä nyt naisellisuuden piikkiin....


Kommentit

25.10.2008 17.41  Outi

Kiitoksia tästä blogista. Hienoa löytää edes yksi kotikunnan ehdokkaan blogi, vaikka olisin toki toivonut löytäväni monia muitakin. On todella vaikea keksiä ketä äänestää, kun äänestettävien ajatuksista ei tiedä mitään.

Olen itse muuttanu Isoonkyröön muualta ja minusta tuntuu, että meitä on aika paljon. Ehdokkaita ei yksinkertaisesti tunne...

Se on ollut hienoa huomata, että naiset tosiaan ovat Isossakyrössä näkyvissä. No, sen verran kuin muualla työssä käyvä oman kunnan asioista jostain aina huomaa. Toivottavasti tälläkin kerralla naiset ovat aktiivisia äänestäjiä. Tulee heti huono omatunto edes ajatella äänestämättä jättämistä. Ehkä sittenkin vielä keksin, kenelle ääneni annan.

Kommentteja ei näy eli en tiedä moniko tänne on tiensä löytänyt, mutta muutamakin perille eksyjä on aina parempi kuin ei yhtään.

25.10.2008 20.55  Helena T-T

Blogeja ei ilmeisesti ole ollut muilla isokyröläisillä ehdokkailla. En ainakaan minä ole tietoinen niistä. Hieman arkaillen ensin ajattelikaan, että "uskallanko" blogia aloittaa edes pitämään, kun en tiedä, mitä tänne pitäisi kirjoittaa ja ehdinkö tarpeeksi.

Päätin kirjoittaa, mitä kirjoitan ja olen löytänyt siihen jopa aikaakin. Kirjoittaminen sujuu nopeasti, ja siksi korjailen pahimpia kirjoitusvirheitä joskus jälkeenpäin.... Täällä ajatuksiani on ollut esillä ja hieman ehkä olette pääseet seuraamaan omaa arkeanikin. Arki on välillä kaaosta, kun pitää ehtiä sitä ja tätä ja tuota, mutta organisoimaan ainakin oppii ;-)

Toinen huomiosi on se, ettei sivuiltani näy, miten moni tänne on eksynyt. Julkisia kommentteja teksteihin ei ole jättänyt monikaan, vaikka se on mahdollista. Osa on lähestynyt suoraan yhteydenotolla, joten sivustolle kirjoitetut kaikille näkyviin halutut kommentit ovat vähemmistönä.

Minä olen saanut seurata sivujeni kävijätilastoja ja sivulatauksien määrää koko ajan. Niissä on ollut tasaisuutta, mutta nyt viime torstaisen laajalevikkisen Pohjankyrön ilmestymisen jälkeen tuli huomattava piikki tilastoon. Osa sivuillani kävijöistä on varmasti sellaisia, jotka ovat seuranneet puuhiani koko syksyn "tältä palstalta", mutta sivulatauksien perusteella esimerkiksi lähes kaikki perjantain kävijät olivat uusia vierailijoita.

Varmasti jatkan tätä blogia ainakin vuoden vaihteeseen saakka, johon saakka ole tämän kotisivupalvelun tilannutkin.

26.10.2008 10.03  Outi

Olen huomannut omista blogeistani, että kommentointikynnys on melkoinen. Kyse on kuitenkin siitä, että laittaa oman ajatuksensa - vaikka pienenkin - näkyviin. Sama kynnys pahempana on blogin aloittaminen. Suuri osa blogeistahan kirjoitetaan nimimerkillä ja vain osa omalla nimellä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini