Share |

Mitä mieltä on Mari?

Torstai 25.9.2008 klo 8.22 - Mari F


Apua mitähän mieltä mä olisin politiikasta?  Välillä likaista peliä. Ryhmäkuria. Jotkut sekoittavat oman ja kuntalaisten edun. Yhteisistä asioista päättämistä, kompromisseja, tärkeää, jatkuvaa uuden oppimista ja opiskelua. Kiinnostavaa, hyödyllistä, tarpeellista, että politiikassa mukana osaavia ja muista välittäviä ihmisiä. Politiikon pitää nähdä asiassa se toinenkin puoli sekä perehtyä asioihin kunnolla. Vaaditaan joustavuutta.

Niin mietin, että tarkoitatko, että miten koen sut politiikkona tai yleensä?

Koska oot päättämässä "väärän" kunnan asioita, niin en osaa sanoa kuinka politiikkona toimit, mutta sut tuntien niin aattelen, että oot aikaan saava, asioihin perehtyvä sekä asioista selvää ottava.
Et pelkää sanoa omaa kantaasi ja uskot asiaasi(et kumartele vanhoja ukkoja)

Järjestelykykyinen, hyvä organisoimaan, hyvä stressinsietokyky. Välität ihmisistä enemmän kuin seinistä. Pojat ja poikien tarpeet tärkeämpiä kuin huushollin siisteystaso=). En tarkota, että olis sotkusta vaan sitä, että leikit ja touhuat poikien kans sillon, ku ne haluaa etkä puunaa nurkkia.

Hyvä hermoinen (huono kuuloinen?=)-kolmen vilkkaan ja aikaan saavan pojan äitiys venyttänyt pinnaa. Luotettava ja auttavainen. Et pidä tietoasi piilossa vaan jaat sitä muillekkin. Voi olla asioista kovastikin erimieltä ilman riitaa tai kuittailua. Hyväksyt eriävänkin mielipiteen.

Tässäpä jotain ajatuksia,
tsemppiä vaaleihin!
Toivottelee ystävä Mari F


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini