Share |

Mukavasti startattu!

Lauantai 20.9.2008 klo 10.50 - Helena T-T


Kansanedustaja, joka on mukana myös kotikuntansa politiikassa, omaa sellaista tietoa ja taitoa, josta on kuntien asioiden ajamisessa ja linjaamissa verratonta apua. Ehdottomasti. Joskus kieltämättä miettii, että on heidän ajankäyttönsä ihan erilaista kuin meidän muiden. He ovat jatkuvasti työssä ja saavat tuhansia yhteyden ottoja. Työ on erityisen rankkaa ja jatkuvasti pitää olla perillä kaikesta.

Isoo Kiitos Susannalle, meidän kaikkien tilaisuudessa olleiden puolesta!

* * * * * 

Avoin ja aikaansaava kansanliike. Tämä lausahdus keskustasta tulee mieleen tänäkin aamuna. Se, että jokaiselle on tilaa ja asioista keskustellaan ei aina ole itsestään selvyys erilaisessa puoluetoiminnassa: meille se on ollut toiminnan arvo ja eteenpäin kantava voima.

Eilen kuunnellessani ehdokkaiden esittäytymisiä, olin aivan haltioissani. MAHTAVIA tyyppejä. Voi kunpa meidät kaikki valittaisiin ;-). 33 ehdokasta ja 27 valtuustopaikkaa: matemaattisesti siis mahdotonta. Lisäksi jostain kumman syystä muitakin puolueita äänestetään..... Leikki leikkinä, ei tässä maassa oikeasti kaivata yksipuoluejärjestelmää, onhan siitä jokunen hyvä hhuono esimerkki maantieteellisesti katsoen lähellä.

Yö meni varmaan useammalla ehdokkaalla nyt erilaisten vaalikoneiden kimpussa. MTV 3:n vaalikone sulkeutuu tänään tietojen täyttäjien osalta ja avautuu pian yleisölle. Vaalikoneita on myös Ylellä, Ilkan & Pohjalaisen lehdillä sekä joitakin muitakin ammattialoittain. Vaalityö on siis muuntunut verkoissa olemiseksi. Se ei kuitenkaan korvaa sitä, että ehdokas on oikeasti olemassa tapaamassa ihmisiä.

Siksi luvassa on vielä muutamia tilaisuuksia, joissa meitä isokyröläisiä keskustan ehdokkaita voi tulla tapaamaan. Tiedotamme niistä erikseen.

Tänään yritän ehtiä sitä sun tätä: käydä Tonin ja Paulin synttäreillä, olla kotitalousihme  sekä ehtiä oikein vaalikuvaan, ettei tuota muutaman vuoden vanhaa kuvaani tarvitsisi katsella. Olenhan minäkin siitä jo hiukan vanhentunut tai siis kypsynyt. Viimeinen käyttöpäivä ei kuitenkaan ole vielä lähellä. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini